27. okt. 2009

Båling, pølse og godt i koppen

Bildene blei lagt inn litt feil så dere må starte å lese nederst på innlegget og lese dere oppover, hehe dette er ikke skrevet samme kveld men noen dager etter, men blei det no bedre.....neida he he. Sorry skal få det rett neste gang. Der er vi klar til hjemturen, alle helt enig om at dette skal vi gjenta.
Praten går livlig , når kjente og ukjente treffes
en virkelig trivelig tirsdag`s kveld.
og ei pølse er vel en flott middag til mikkel som vi trur vi hørte borte i
skogen.
Så er tiden inn etil å tenke på skogens dyr, et pølsebrød,
Oppskrift Grilling av pølser : Åpne pølsepakken med en uskarp kniv ( helst lommekniv ) som noen heldigvis har husket å ta med, legg pølsene på grillrista og grill til du trur de er
varm i midten, ha dem så over på et papir eller i et brød. Ta en stooor tugge
og nyt et glass vin til.
Det er nu lurt med lys for vi har jo litt kokkelering før alt er klart, her skal vi dele opp tomat og løk, for så å sende rundt boksen så alle får en smak.
Vi fyrer opp et stort bål som skal brenne noen timer og gi oss godt lys, varm mat og passe på at vinen har rett tempratur da det er kuldegrader, det tennes også telys inne gapahuken. Vi tirsdag`s labberan har fått det førr oss at vi skal ha båling
i gapahuken sånn av og til og da er det bare å sørge for å fylle
opp sekken med mat og god drikke.
Tirsdag 20 oktober er det båling i gapahuken ved grunnvannet, ta med bålmat. No godt i koppen gjør godt for kroppen.

Ingen kommentarer: